Dobrý večer, dámy a pánové!
Prázdniny trvají, učení žádné a mě zase chytla vařivá. Zrovna jsem tak
přemýšlela, co vyvedu své drahé sestřičce k obědu, a výsledek je jasný. Jde se dělat Kari a na večeři připravým tenpuru.
Což není hlavní smysl tohoto sdělení, takže zpět k tématu. Ano, moc ráda pobíhám po kuchyni, dělám neskutečný nepořádek (protože si nepamatuju, kde co máme xD), krájím, míchám, smažím, vymýšlím, zkrátka vařím.
A tak mě napadlo, že bych mohla nějaké své kuchařské pokusy hodit i sem spolu s návodem na přípravu, čili receptem. Nic se nebojte, dle lidí, kteří se stravovali jídlem vzniklým mým činěním, vařím fajn a ještě nikomu z ničeho nebylo špatně (anebo mi to ze slušnosti neřekli xD).
Co vařím?
Tak různě. Mám ráda českou kuchyni a věřím v její výživové hodnoty v mírném pásu, čili na místě, kvůli kterému vznikla. (Mrkvi, celeru a petrželi zdar! A sádlu taky, to je v přiměřené míře důležité!) Dále mám moc ráda japonskou kuchyni, kterou u nás doma též provozujeme.
Nu, a potom jsou tady jídla z jiných kuchyní, občas je trochu těžké je zařadit.
Tak co? Byli byste rádi? Bude mi radostí! :3
PS: Ještě se pochlubím jednou specialitkou, kterou jsme stvořili s přítelem k sestřině svátku. :3
:3
zdroje: http://cache.desktopnexus.com/thumbseg/1769/1769249-bigthumbnail.jpg - Zuihou, sushi fotila sestra)